In English | Suomeksi

Friendship link

Klubi voi harjoittaa kansainvälistä ystävyystoimintaa solmimalla friendship link-yhteyden jonkin toisen maan soroptimistiklubin kanssa. Ystävyysklubi voi kuulua mihin federaatioon tahansa eikä ystävyysklubien määrää ole rajoitettu. Klubin kansainvälinen ystävyystoiminta voi olla keskinäistä yhteydenpitoa vierailujen tai sähköpostiviestittelyn muodossa, yhteisiä projekteja tai muuta yhteistä toimintaa. Klubin on hyvä nimetä joikaista ystävyysklubiaan kohden pysyvä yhteyshenkilö pitämään kontakteja yllä. On kohteliasta muistaa ystävyysklubia joulukortein ja huomioida ystävyysklubin merkkipäivät. Pääasia on kuitenkin lämminhenkinen kanssakäyminen ja aito kiinnostus oppia tuntemaan sisaria eri puolilla maailmaa.

Jos klubi haluaa solmia friendship link-yhteyden, se onnistuu tutustumalla huolella ohjeisiin ja hakukaavakkeeseen, jotka löytyvät alla olevista linkeistä,täyttämällä hakukaavake ja lähettämällä se SIE:n päämäjaan Geneveen sähköpostitse tai postitse osoitteella Soroptimist International of Europe, 72 ste de Florissant, CH - 1206 Geneve. Apua friendship link-yhteyden solmimiseen antaa tarvittaessa governor Kirsti Varis, , puh: 050 512 4589. Friendship link-kaavake, Friendship link-ohje,
 

 

Soroptimist International Soroptimist International on maailman­laajuinen eri ammatteja, kulttuureja ja maita edustavien naisten vapaa­ehtois­järjestö, joka edistää ihmis­oikeuksia ja naisen asemaa, ystävyyttä ja yhteen­kuuluvuutta.

Jäsenille
Kirjaudu sisään

Soroptimist International Finland ry
Puh. 044 7383 000

www.soroptimistit.fi

Haluatko jäseneksi?
Ota yhteyttä