In English | Suomeksi

Stipendit, vetoomukset ja palkinnot

Tyttöjen ja naisten auttaminen, rohkaiseminen ja tukeminen paremman elämän saavuttamiseksi koulutuksen ja työssä oppimisen keinoin - tätä kaikkea ja paljon muuta on Soroptimist International.

Soroptimistien Euroopan stipendi-, toiminta- ja katastrofirahastosta myönnetään, tuetaan ja toteutetaan vuosittain yli 5 000 hanketta lähes 6 miljoonalla eurolla. Lisäksi naisille ja tytöille myönnetään satoja apurahoja 400 000 euron edestä.

Joulukuun 10. päivänä joka vuosi, YK:n ihmisoikeuksien päivänä, Soroptimist International -järjestön presidentti valitsee projektin, joka tuottaa suoraan apua äärimmäisessä hädässä oleville naisille. President´s Appeal-keräykseen lahjoitetut varat voidaan tilittää Soroptimist International Finlandin tilille FI96 1579 3000 1091 84, mistä ne välitetään suoraan lyhentämättöminä eteenpäin avustuskohteeseen.

Soroptimist International Finland myy Naisten Matkassa - paremman elämän puolesta -kirjaa, jonka tuotto käytetään Nostetta nuorille -projektin kautta nuorten hyvinvoinnin edistämiseen.

Soroptimist International of Europe – Peace fund, Rauhan rahastosta jaetaan joka toinen vuosi rauhan palkinto, 20
000 euroa, naiselle tai naisten muodostamalle ryhmälle joka on esimerkillisellä tavalla edistänyt ja tehnyt rauhantyötä.

Onko klubillanne ollut menestyksekäs projekti, joka on kohdistunut toimintaan (action) tai vaikuttamiseen (advocacy) ja, jolla olette saavuttaneet hyviä tuloksia? Onhan siitä tehty fokusraportti? Best Practice Award on korkein kunnianosoitus, jonka yksittäinen klubi voi saada menestyksekkäästä, soroptimistien tavotteita edistävästä toiminnasta.

Soroptimist International Soroptimist International on maailman­laajuinen eri ammatteja, kulttuureja ja maita edustavien naisten vapaa­ehtois­järjestö, joka edistää ihmis­oikeuksia ja naisen asemaa, ystävyyttä ja yhteen­kuuluvuutta.

Jäsenille
Kirjaudu sisään

Soroptimist International Finland ry
Puh. 044 7383 000

www.soroptimistit.fi

Haluatko jäseneksi?
Ota yhteyttä