Soror Optima Golf 2020 Kytäjällä keräsi rahaa hyväntekeväisyyteen

Soroptimistien perinteinen golfkisa Soror Optima Golf pelattiin lauantaina 8.8.2020 Kytäjä Golfin South East -kentällä.

Kisojen tunnelma on mukavan sisarellinen, ja kenttä oli upeassa kunnossa. Sää suosi upeasti meitä golfareita, oli suorastaan hellettä ja mäkinen etu ysi vaati veronsa kisaajista. Tällä kertaa mukana oli kuusi sisarta ja viisi avecia. Harmillisten sattumien vuoksi muutamat sisaret joutuivat perumaan osallistumisensa. Kilpailu oli tiukka, voiton vei Tuire Vainio (SI Järvenpää), toinen oli Eija Huttunen (SI Savonlinna), kolmas Rauni Allinen (SI Lahti) ja seuraavina Kirsti Varis (SI Helsinki), Ritva Raitmaa (SI Naantali) ja Saija Kuusisto-Lancaster (SI Turku). Erikoiskilpailun pisimmän driven löi Eija Huttunen.

Järvenpään klubi keräsi samalla tukirahaa paikallisen perhetukikeskus Auerkulman tytölle harrastustoimintaan. Myös Kirstin tuomat Soror Optima golf pinssit kartuttivat tukea. Lämmin kiitos sisarille tuesta.

Ensi vuonna pelataan Espoossa elokuussa Soroptimist International -järjestön 100-vuotisjuhlan ja Soror Optima Golfin 30-vuotisen perinteen juhlaottelu hieman helpotetuin, leppoisin säännöin.

Kuvassa vasemmalta Rauni Allinen, Tuire Vainio, Eija Huttunen, Kirsti Varis ja Ritva Raitmaa. Istumassa järjestäneen seuran, SI Järvenpään presidentti Marja Kosonen.

Tuire Vainio
SI Järvenpää