Soror Optima Golf 30-vuotisjuhlajulkaisu nyt luettavissa!

”Eräänä myrskyisenä kesäpäivänä pidimme tuulta Suomenlahden suojaisessa luonnonsatamassa. Riemukseni huomasin, että viereisen purjeveneen sitloorassa istui SI Helsinki Erottaja klubin ”voimanainen” Pirkko Kiravuo. Muutama myrskypäivä kuluikin rattoisasti soroptimistiasioista rupatellen ja rohkenin kysyä suuresti arvostamaltani soroptimistilta Pirkolta, hänen mielipidettään orastavasta ajatuksesta järjestää soroptimisteille golfkilpailu. Hän totesi ehdotukseen yksikantaan: ”Mikäs siinä, kuulostaa hyvältä. Kaikki, missä sisaret kohtaavat edistävät yhteisiä asioitamme, tuovat viihtyvyyttä ja vahvistavat sisarellisuutta”. Viesti oli selvä ja siitä sitten lähti liikkeelle Soror Optima Golfin valmistelut.” Kirsti Varis, SI Helsinki (Soror Optima Golf – Mens Sana in Corpore Sano, Alkusanat)

Ensimmäinen Soror Optima Golf pelattiin Espoossa vuonna 1993, Espoon Golfseuran kentällä. Sen jälkeen on pelattu ympäri Suomea sisarellisessa hengessä 23 eri golfkentällä. Tapahtumiin on osallistunut lukuisia soroptimisteja eri klubeista. Golf on aktivoinut ja innostanut sisaria liikkumaan, niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa ja muiden federaatioiden maissa.

Tapahtumasta on nyt koottu 30-vuotisjuhlajulkaisu, joka on luettavissa oheisen linkin kautta. Julkaisu on osa järjestömme 100 -vuotisen juhlavuoden kunniaksi julkaistuja tervehdyksiä. Lehdestä löydät laajasti tietoa tapahtumasta ja tarinoita menneiltä kisavuosilta ja ehkäpä innostut tänä vuonna mukaan pelaamaan?

Tämän vuoden Soror Optima Golf pelataan Naantalin Kultaranta golfissa 28.8.

Juhlavuosijulkaisu luettavissa täältä