Soro-Stipendi 2023

Soro-Stipendi 2023

Soroptimistit-järjestö on maailmanlaajuinen eri ammatteja, kulttuureja ja maita edustavien naisten vapaaehtoisjärjestö. Puolustamme ihmisoikeuksia, rauhaa ja demokraattista päätöksentekoa. Teemme työtä maailmanlaajuisesti naisten ja lasten elämän parantamiseksi ja toimimme aktiivisesti myös pälkäneläisten nuorten hyväksi.

 

Pälkäneen soroptimistiklubi on yksi Suomen suurimmista klubeista ja se on perustettu vuonna 2005.

 

Myönnämme vuosittain stipendejä pälkäneläisille tai pälkäneläislähtöisille tytöille ja nuorille naisille, jotka opiskelevat ammattiin valmistavassa oppilaitoksessa, lukiossa, ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa.

Stipendillä tuetaan rohkeaa ja ennakkoluulotonta ammatinvalintaa tai hanketta, luovien ja innovatiivisten ideoiden edistämistä ja itsensä kehittämistä.

Stipendiä voi hakea esimerkiksi kurssin tai hankkeen kustannuksiin, kurssi- tai opiskelumateriaalien hankintaan tai kansainvälisyyden edistämiseen.

Vapaamuotoinen hakemus tulee lähettää klubin sähköpostiin [email protected]

Hakemuksesta tulee käydä ilmi seuraavat asiat: Hakijan nimi, syntymäaika, puhelinnumero, sähköpostiosoite, oppilaitos, perustelut ja kustannusarvio stipendin käytölle.

 

Hakuaika päättyy 31.1.2023.

Onko sinulla tiedossasi mahdollisia ehdokkaita stipendin hakijoiksi?

Pyydämme ystävällisesti välittämään tietoa omissa piireissäsi.

Kiitos!

 

Ystävällisin terveisin

SI PÄLKÄNEEN SEUTU            https://www.soroptimistit.fi/palkaneen-seutu/

 

 

#soroptimists

#stipendi

#sipälkäneenseutu

#sipalkaneenseutu

#sipalkaneregion

#pälkäne

#soroptimistit

#sorostipendi

#hakuaika