Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Oranssilla värillä väkivaltaa vastaan – Oranssit päivät 25.11.-10.12.2020

25.11.2020 - 10.12.2020

Oranssiksi valaistuja kohteita maailmalla.

Oranssit päivät -kampanja alkaa 25.11., jota vietetään kansainvälisenä päivänä naisiin kohdistuvan väkivallan lopettamiseksi. Kampanja jatkuu 10.12. asti, joka puolestaan on kansainvälinen soroptimistipäivä. Oranssit päivät on yksi YK:n tasa-arvojärjestö UN Womenin suurimmista maailmanlaajuisista kampanjoista, jossa Suomen Soroptimistit ovat yhteistyössä UN Women Suomi ry:n kanssa.

Oranssi on naisiin kohdistuvan väkivallan vastainen väri. Se symboloi toivoa tulevaisuudesta, jossa elämä ilman väkivaltaa on jokaisen oikeus. Siksi vietämme Oransseja päiviä 25.11. – 10.12. Kuudentoista päivän ajan teemme teemaa näkyväksi oranssin värin avulla.

Maailmalla, ja myös Suomessa, monet kaupungit ja kunnat ovat mukana valaisemalla oranssiksi merkittävän rakennuksen, rakenteen tai julkisen taideteoksen. Kannustamme soroptimistiklubeja ja muita yhteisöjä ja yrityksiä järjestämään oransseja tempauksia niille itselle sopivalla tavalla. Voit itse olla mukana esim. pukeutumalla oranssiin kampanjan ajan, houkuttelemalla ystäväsikin pukeutumaan oranssiin ja kertomalla kampanjasta työpaikallasi, harrastusryhmissäsi ym.

Näytä tukesi jakamalla kuvia oransseista tempauksista sosiaalisessa mediassa: #oranssitpäivät #orangetheworld #westandupforwomen

Seuraa myös:

Facebook: soroptimistit
Instagram: @sifinland
unwomen.fi/oranssitpaivat

 

Tiedot

Alkaa:
25.11.2020
Loppuu:
10.12.2020

Tapahtumapaikka

Suomi

Järjestäjä

SI Finland